Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Toddy Group S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Recuperator de caldura-hrv (heat recovery velocity)
3000 €
Brand
HRV 200 MAX
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dispozitivul HRV - Recuperator De Caldura este special construit pentru a aerisi si ventila imobilele fara pierdere de caldura.

Cele doua tipuri de aer (rece de afara si cald din interior) trec prin dispozitul nostru fara a se intalni.

Trec pe o parte sau pe alta a miezului din aluminiu care recupereaza caldura din aerul viciat care iese transferand-o aerului proaspat care intra. Eficacitatea dispozitivului HRV este asa de buna incat caldura din casa nu se pierde. Vara, acest dispozitiv funcitoneaza invers scotand aerul cald din casa introducat aer proaspat si racit.

Acest dispozitiv este modificat pentru a fi folosit la incalzire solara. Conectand panourile noastre solare de colectare a aerului la dispozitivul HRV, va putem oferi o casa proaspata, incalzita solar. Acest dispozitiv stie automat cand sa schimbe intre modul de aer preincalzit de panouri si modul normal de ventilare. Avand aceasta optiune creste foarte mult eficacitatea aparatului.

Fata de un sistem de ventilatie obisnuit, dispozitivul HRV impreuna cu panourile solare realizeaza, pe langa o improspatare a aerului prin ventialre directa si o incalzire a imobilelor folosind energia solara-sursa de energie inepuizabila si gratuita.

Evacuarea continuă a aerului viciat din incinte elimina semnificativ dezvoltarea germenilor patogeni, responsabili de multe dintre bolile care ne fac viaţa grea.
Din Gura in Gura